Я повернусь додому

Авторы: Саїд Джурді Абд Аллах
Лицензии: Secret Service Digital & Publishing LTD
Фіналіст сьомого сезону «Україна має талант» Саїд Джурді Абд Аллах випустив трек «Я повернусь додому», який зрезонує з мільйонами українців, що були змушені покинути своїх рідних та власні домівки через війну. В основу пісні співак заклав особисту історію відносин з Україною, з якою продовжує відчувати глибокий зв’язок, не зважаючи на всі перешкоди.

Саїд Джурді Абд Аллах — сирійський студент, що приїхав в Україну в 2012-му році. Навчаючись у місцевому ВУЗі, він навіть не думав про кар’єру співака, але після одного з університетських концертів відчув у собі певні вокальні здібності. Далі були роки навчання та тренування, що привели його на головну сцену «Україна має талант», де у 2015-му році він здобув перше місце. Так і розпочалась його професійна кар’єра виконавця. Познайомившись з майбутньою дружиною, через деякий час Саїд переїхав у Італію, де розпочав все спочатку, але мрії про Україну, де його спіткав перший великий успіх, не полишали його.

Буквально за місяць до початку повномасштабного вторгенння росії в Україну Саїд Джурді розпочав новий музичний проєкт у співпраці з київською студією, який продовжує до сих пір. Пісня «Я повернусь додому», прем’єра якої відбулась сьогодні, також народилась ще задовго до війни. Як розповідає Саїд, де б він не був, Україна лишається для нього найріднішим місцем.

Саїд Джурді: «Думками я завжди з Україною і давно хочу повернутись сюди, хоча певні життєві обставини тривалий час заважають мені це зробити. Під час пандемії закінчився термін моєї посвідки і з тих пір мені двічі відмовляли у наданні української візи. Тепер розпочалась ця жахлива війна. Але мої серце та душа належать Україні, я постійно бачу сни про своє повернення і вирішив випустити пісню «Я повернусь додому». Адже вірю, що не тільки я — ті мільйони українців, яких загарбники змусили виїхати — всі ми дуже скоро знову побачимо рідний край та візьмемось за відбудову прекрасної держави. Вірю в перемогу України над ворогом!».

Слушать другие хиты Said Giordi

TW
LW
PP
WOC
Title
Artist
Rating
Music
Video
Lang
Genre
Licenses
ISRC
Dwnld
On Air
Radio Airs
YouTube Views
Spotify Streams
Release Date
Pop
Dance
Electronic
IKSIY Music
QZ-TPX-22-25725
10
9
1 014
0
0
20 Sep, 2022