Палаю

Авторы: Микита Гайдамаха
Лицензии: Maotone
«Цей сингл про кохання і сенси, які воно дає людині, зміни всередині особистості, трансформацію поглядів і втрату всього цього. Це про вогонь, який руйнує через усвідомлення безвиході, втрату себе і коханої людини. Стихія поглинає людину, забирає сили і мрії про щасливе спільне майбутнє», - поділився артист.


«Палаю» починається зі звуку запальнички, як символа, яким видобувають вогонь, який у свою чергу є стихійним явищем, як і почуття, які проживає людина.

Над аранжуванням працював Євген Тріплов, але фінальний варіант звучання композиції дописав молодий український артист DOVI, саме їх ідеї і роботу ви чуєте в офіційному релізі. 
Музична атмосфера дуже чітко продукує емоційний стан самотньостні і ностальгії. Напевно, багато з нас відчувають це в день закоханих.

«Цей трек також про важливість для людини усвідомлювати, що її памʼятають і люблять незважаючи на відстань, умови і обставини, які складаються в житті. Можливо дехто втратив свою любов, а дехто не може бути поруч, але в серці завжди є місце для того щастя і почуттів, яке було (а можливо і є) між двома закоханими людьми», - говорить Артист.

Слушать другие хиты Кит

TW
LW
PP
WOC
Title
Artist
Rating
Music
Video
Lang
Genre
Licenses
ISRC
Dwnld
On Air
Radio Airs
YouTube Views
Spotify Streams
Release Date
Hip-Hop
R&B
Maotone
8
4
458
0
0
15 Aug, 2023