Їхав, їхав козак містом

Авторы: Traditional
Лицензии: Velboi Family
Співак ANTON VELBOI виконав українську козацьку народну пісню «Їхав, їхав козак містом» в сучасному аранжуванні.
На думку співака, нам слід пам'ятати про те, що ми нащадки мужніх воїнів, які славилися не тільки своїми шароварами, а і вмінням співати козацьких пісень.

Крім цього, артист поділився у чому особливість пісні «Їхав, їхав козак містом». Річ у тім, що вона виконується у темпі маршу та не аби як піднімає бойовий дух.

«Я її обрав не випадково. Хочу трохи вивести українців зі стану млявості. Сподіваюся, що завдяки цій пісні вдасться створити бадьорий настрій та викликати бажання прокачати ППО. Бо в наших реаліях, до зими треба запакувати окрім вікон ще і небо.» — зізнається ANTON VELBOI.

Таким чином, артист хоче підтримати проєкт «Запакуй небо – прокачай ППО», спільний благодійний проєкт Нової пошти та фонду «Повернись живим», результатом якого стане модернізація зв’язку та розгортання у силах ППО рухомих командних пунктів. Обладнання, закуплене у рамках збору, передаватиметься визначеним підрозділам Повітряного командування «Центр», яке охороняє небо над більшою частиною держави, зокрема над Києвом та низкою таких важливих об’єктів як Чорнобильська АЕС та Дніпровський каскад ГЕС.
Мета проєкту – зібрати 330 мільйонів гривень та модернізувати сили ППО, щоб вони могли реагувати на небезпеку не за хвилини, а за секунди.

Слушать другие хиты Anton Velboi

TW
LW
PP
WOC
Title
Artist
Rating
Music
Video
Lang
Genre
Licenses
ISRC
Dwnld
On Air
Radio Airs
YouTube Views
Spotify Streams
Release Date
Pop
Dance
Velboi Family
43
59
36 802
0
0
12 Sep, 2023