Братику, як там

Авторы: Михайло Олійник
Лицензии: OLI Music
«Братику, як там» – новий сингл військовослужбовця 59-ої окремої мотопіхотної бригади імені Я. Гандзюка ЗСУ, музиканта «Культурного десанту» Михайла Олійника. Як композитор, піаніст, виконавець Михайло створює музику, у якій закарбовує моменти та переживання війни: так і пісня «Братику, як там» – наче емоційна розмова між побратимами, молодими хлопцями, які пригадують найважчі моменти служби.
Композитор розповідає: «Пісня, в основі якої – історія розвідника, якого я зустрів на фронті: він був на лікуванні і дуже хотів повернутися на позиції до побратимів. На основі його розповіді я написав пісню «Братику, як там». Це діалог двох побратимів, яких об’єднують пережиті події на фронті, пройдені випробування, що закарбовані в пам’яті. Пісня близька кожному військовослужбовцю».
Композиція нещодавно вийшла на цифрових платформах, однак до того Михайло виконував її побратимам та посестрам десятки разів. Його виконання у TikTok та навіть кавери інших музикантів цієї пісні з’явилися швидше, ніж у солдата випала можливість записати її на студії та опублікувати.

Пісня була записана у, ймовірно, найближчій до лінії фронту студії звукозапису EMELY Records у Запоріжжі. Звукорежисер – Максим Наконечний. Дизайн обкладинки – Артем Коваленко, із використанням технології штучного інтелекту.